Vendela SilverDay er en dagkrem som er fremstilt med den patenterte metoden “Water-in-oil”. Mikroskopiske dråper fuktighet og næring er innkapslet i livgivende oljer, noe huden din trenger daglig tilførsel av for at du skal få et ungt og vakkert utseende. Den unike teknologien gjør at huden får tilført fuktighet hele dagen. Selv seks timer etter påføring er huden fremdeles silkemyk.

Vendela SilverDay er en drøy og eksklusiv krem som sikrer huden din riktig næring og bremser aldringsprosessen, dette fordi den inneholder:

Vendelas tre viktige råd for
å verne huden mot alderen

Jo eldre du er, jo viktigere er det å huske dette – hver eneste dag!
Begynn nå og få glede av en frisk, vakker hud i årene som kommer.

  1. Renslighet
    Vask alltid hendene før du gjør noe med huden i ansiktet.
  2. En god hudkrem
    Invester i en god dagkrem som tilfører huden din fuktighet og de riktige vitaminene gjennom hele dagen. Vendela SilverDay er spesialutviklet for å hindre og dempe rynkedannelser.
  3. Sunn livsstil
    Spis fiberrik kost, få din daglige dose av frisk luft, drikk rikelig med vann, stump røyken hvis du har den uvanen, unngå for mye stress og unn deg en god natts søvn.

 

Vendela SilverNight er fri for parabener, og er basert på verdifulle essensielle oljer for å gi huden den beste pleie. Dette fordi den inneholder:

Har du spørsmål? Kontakt oss

Helena Cosmetics AS
Leif Weldingsvei 10, Postboks 2110, 3208 Sandefjord
Tlf: 40 03 80 01 • www.silverday.no • E-post: vendela@silverday.no

Helena Cosmetics AS • Leif Weldingsvei 10, Postboks 2110, 3208 Sandefjord • Tlf: 40 03 80 01 • www.silverday.no • E-post: vendela@silverday.no